Omat grafiikat kiekkoon

Printtaa omat grafiikat

Vain mielikuvitus on rajana! Yksilöi jokin valmiista malleistamme tai aloita suunnittelu täysin puhtaalta pöydältä. Miten olisi seuran logolla varustettu kiekko, kaveriporukan tiimikiekko tai vaikka lemmikkisi kuva painettuna kiekon kanteen? Miltä kuulostaisi pimeässä hohtava muste, jonka avulla löydät kiekkosi helposti hämärässäkin? Yksilöllisellä kuvalla painettu kiekko on myös oiva lahjaidea kumppanille tai ystävälle.

Valitse ensin kiekko valikoimastamme. Suunnittele sitten kiekkoon haluamasi kuva, tai valitse jokin valmiista malleistamme.

Kivijalkamyymäläämme on mahdollista tuoda myös oma kiekko painettavaksi. Helpointa painatuksen tilaaminen on verkkokaupassamme, jossa voit painattaa valitsemasi kiekon verkkokauppamme valikoimasta. Valmis kiekko lähetetään sinulle postitse tai voit noutaa sen myymälästämme!

Me IncDiskissä voimme tulostaa UV-tulostimellamme kiekkoosi lähes kuvan kuin kuvan! Kuvasi voi olla pikselivalokuva tai sitten vaikka vektorigrafiikkaa. Tai kuva käsinpiirtämästäsi piiroksesta. Tee kiekostasi yskilöllinen ja tunnistettava. Toiveesi mukaan voimme tulostaa kuvan tai grafiikan sekaan vaikka yhteystietosi, jolloin kadonnut kiekko voi löytää tiensä takaisin kotiin!

Väylädriverit